Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den neurologiska sjukdomen ALS, amyotrofisk lateralskleros, är en fortskridande och nedbrytande sjukdom som succesivt försvagar olika muskler i kroppen


***RIMMAT*FLÄSK***

Är ett hopkok av smaklösa men lättsmälta limerickar
sextio till antalet enligt författaren Peter Borgström
illustrerad av Helena Åkesson-Liedberg

Med förord av Hasse Alfredsson
där hans mest kända limerick
om kvinnan från Gränna finns
med och är översatt till engelska!

"Rimmat fläsk" bjuder på humor med hjärtat!
Genom att köpa boken stödjer du ALS-forskningen.

Peter Borgström lider ju av ALS. Nu skriver han med
hjälp av datorn genom att fokusera blicken på en
bokstav så skrivs bokstaven ner...

Trots denna fruktansvärda sjukdom har han orkat
med sambons hjälp ge ut denna bok...

Vad säger man...

En kämpe att beundra över allting!
*******************************





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-25 09:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tack för tipset....andens seger över de kroppsliga besvären beskriver du så fint
2009-12-30

  Eva Langrath VIP
Tack för tipset jag skall leta efter boken
2009-12-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Hej gumman....jag har hjälpt en man med als när jag jobbade i hemtjänsten, så jag vet vad det innebär...Jag ska hålla utkik efter denna bok, intressant...Kram/B
2009-12-29

    baruk
Instämmer med Maria Malm. Man nästan skäms över hur litet man själv åstadkommer..
2009-12-27

    Maria Malm
Tack för tips. Beundransvärt vad en del människor kan utföra under svåra förhållanden.
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt