Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hetlevrade kyssen



mellan dina läppar
fångade köttsaftets amour

ditt medelhavssalt blir
till bregott på mackan.

som får min överläpp att
minnas kyssens pantomi.




Fri vers av FinnRaggarn
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-25 18:31



Bookmark and Share


  Roula O
fint fint :) God Jul!
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn