Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeter.se ska ju INTE vara ett debatt forum,men..........


"DebattDikt !"

Debatt !
En del får bara
Fnatt !
Andra fattar inte
ett Skvatt !
Några tycker att
det är "Natt" !!

Diskussion !
Vissa kallar det
Obstruktion !
Vill inte höra
denna "ton"
Jobbig
Situation !

Polemik !
En del kallar oss
för "Lik" !
HATAR vår
"Trafik" !

Provokation !
Ingår i denna
Konstruktion !
En Intressant
"Ekvation"
Gillar "Politisk
Perversion" !
För ALLT kan
va´Politiskt (!)
OM man läser
Kritiskt !
DÄRFÖR är DEBATTEN
för MEJ
RENA GULDSKATTEN ! ....

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-25 14:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Debatter kan vara väldigt jobbiga att delta i.
Och egentligen är ju poeter.se inte något debattforum.
Ändå frestas jag ofta att kasta mig i de vågor som uppstår. Faller nästan lika ofta för frestelsen.
Samtidigt inser jag att det finns opinionsyttringar jag gör klokast i att bara ignorera och tiga ihjäl.
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska