Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nytt begrepp har kommit till världen, speciellt här på poeter.se, tar mej , härmed, friheten att skalda kring detta.....


"Adrenalinism !"

Adrenalinism !
Provocerad till
redundant Schism !
Likartat med Kannibalism !

Adrenalism !
En Onödig Ligism !
Angränsande till Sadism !
I extremfall, Pennalism !

Adrenalism !
Enfaldig Huliganism !
Överdådig Populism !
Satanisk "Ordfascism" !

Adrenalism !
Saknar all Professionalism !
Liknar Primitiv Kolonialism !
En Idiotisk Despotism !

Adrenalism !
Saven slår ut Hjärnsubstansen !
Förlorat både Vettet och Sansen !
Inhiberat den Mentala Balansen !

Adrenalism !
Bättre SLIPPA
denna
"Kemiska
Reaktion" !
Och BEHÅLLA
Sina Sinnens
Funktion !!!!!!!!........

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-25 17:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Å andra sidan är ju adrenalin något naturligt.
Ibland kan man känna att det "rinner till".
Jag tror inte på att behärska sig på ett felaktigt sätt så att man liksom trycker ned allt i källarvåningen och låtsas som om det regnar.
Det blir som gifttunnorna i Teckomatorp...
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska