Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi pussas som mest varje gång som vi möts!

Figo och jag
Min morsas och farsas hund
En Irländsk blandning av någonting
Så varje gång som vi möts så blir Figo alltid lika glad
Han anfaller mig och börjar genast att slicka mig över hela ansiktet med tindrande och snälla ögon
Ja, ja, säger jag och pussar tillbaka
Pussar honom på nosen där han står och viftar på svansen
Ja, det är helt uppenbart
Vi två, vi två verkligen älskar varann
Vi är som bäst, bästa vänner
Och det kan ingen ta ifrån oss……..

Vi pussas som mest varje gång som vi möts!
Figo och jag…….

Ken Cassel
25/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-25 19:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Hundar är ärliga, visar precis
vad dom tycker om oss människor
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel