Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hjärna hänger upp och ner


Jag ger mig in i den fina staden.

Och jag lägger mig ner och ber och det dånar i mitt öra. Jag borrar ett hål och ser och kommer in. Försöker förstå vem lilla jag är. Ett ljud hörs från en liten bakgata där en ung vacker kvinnas själ skriker ut förvirring och saknad och underbart varmrökt kök lite lätt orientaliskt. I solens öga skriker barn efter grillade majskorn. Vindens havsbris sköter sitt och jag svalkar nattens förvirrade rus med lite vatten och cocosmjölk.
Plötsligt slits min dröm i bitar av ett maskingevär. Min kvinna skriker som en ocean när hennes jättelilla dotters huvud ligger bortskjutet där ingen minns. Vem bryr sig när vi inte har tid att tänka efter. Själv är jag nog ute efter en burgare med dubbel ost.

Pussy all you mother fuckers




Fri vers av Marvin
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-26 01:53



Bookmark and Share


  *Camilla*
Stark sanning folk bara
inte vill se, kännas vid.
jag menar. Tre världar, alright


-Camilla
2009-12-27

    ej medlem längre
ja du herrn.... du innehåller allt och kastar runt läsaren som en trasa i din text... älskar/hatar... kärlek/ondska...
och som jag älskar ditt sätt att kasta runt...
2009-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Bonzo goes to Bitburg and then home for a cup of tea.
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin