Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Som en bitter smak av ljuvt förflutet

gästar du min tanke klar

sorgligt och besvärligt var beslutet

att bli meningslös och ensam kvar

Nu sliter inte längre banden

mellan hjärtat ditt och mitt

nu saknar inte längre handen

närheten och värmen är mig kvitt

Men själen ropar, tanken kan ej styra

minnena mitt hjärtas hemlighet bedyra

Jag undrar vad som ännu lockar efter alla år,

Vad är det som i hjärtat satt så djupa spår?




Bunden vers av sisterX
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-26 12:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
otroligt vacker och klok. och en igenkänning utan like. tack!
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

sisterX