Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingen

I natt fick jag leta,
min ena vinge hade flytt.
Den var så ljus och lätt,
och flög så vackert.
Jag kämpade i mörker,
det var tungt,
med min enda, brutna vinge.
När jag hann ifatt,
passade den inte längre mig.
Jag fick lämna båda mina vingar,
och stanna på jorden.




Fri vers av sisterX
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-15 16:49



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Så sover vi blott för att sedan vakna. Din dikt väcker på många sätt.
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

sisterX