Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten

Ibland tänker jag på dig om natten

och önskar att jag kunde spatsera

ända fram

på den sköra, sköra tråden

som jag knöt omkring mitt hjärta

när du inte såg




Fri vers av sisterX
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-07 22:23



Bookmark and Share


  Nahojland
Enkel, suggestiv - gillas!
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

sisterX