Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betagen

Jag kan inte förklara
det där som händer i mig
när du ser på mig
och just ska forma dina tankar
till ord
Ditt inre
ger så vackra skiftningar i ditt ansikte
Din blick ger mig hastigt
en skymt av din själ
Det är flyktigt
men lämnar något
som består.




Fri vers av sisterX
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-24 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sisterX