Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör jag nu

Vad gör jag nu
när ångesten har släppt?
Den var min livlina
Mitt bittra bröd
och mitt salta vatten
Nu har jag ingenting.




Fri vers av sisterX
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-29 10:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skriver...
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

sisterX