Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargtimmen

Den där vargtimmen
som bara finns
för att vi räknar tiden.
Ingen såg
bara fladdermusen passerade
förortens trasigt upplysta gångtunnel
Rassel i en cirkel och sedan tyst
I vinden det stumma motorljudet
från tidsmaskinens tunga lokomotiv
Mina byxben saknar konturer
när de bryter sig igenom
Ett urtvättat mörker
Ett genomskinligt Nu
Allt detta
i ett avtryck av en jättetass
Den där vargtimmen
som nästan inte finns
En egen evighet
i Evigheten




Fri vers av sisterX
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-27 00:10



Bookmark and Share


  danne //
vilken text verkligen häftigt.
2019-03-29

    ej medlem längre
Fin! Särskilt gillar jag jättetassen.
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

sisterX