Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en gång närmar sig dödens skugga, jag vet


Skuggor i mitt landskap

Skuggor i mitt landskap
Mina dagar har varit soliga
länge nu
men ovädrets skuggor tycks
närma sig
skuggan jag såg häromdagen
kändes bekant
en påminnelse om livets
skörhet
Din blick som gick inåt
Dina tankar som blev så tysta
men ändå
högljudda
jag kan inte springa ifrån
skuggorna som hotar mig
jag ska gå mot dem
möta dem
jag vet att de kommer
att ännu en gång slå mig ner i marken
Men jag ska ännu en gång
Resa mig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-26 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP