Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om hur det kan kännas när man vet


Steg som ekar


Steg som ekar trots mjukt underlag
Stegen som styr genom ett naket landskap
Ett landskap där ens eget liv spelas upp utmed vägen
Vindarna som för tillbaka minnen från förr
Tårar som förtvivlat försöker skölja bort
rädslan som försöker svärta ner ens tankar
Kanske blir jag ett med ödet lite längre fram
Lite längre bor där vägen ser ut att ta slut
Kanske har jag förenats med mitt öde när jag
tar det sista steget..




Fri vers av Maiah VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-26 14:04



Bookmark and Share


    tramp
Sorgsamt vacker snyggt detta att gå utmesd sitt eget liv och betrakta
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP