Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det vara ibland.....


"Inte för att jag är någon frälsare precis......."

Nå´n frälsare blev jag aldrig
om man så ville
Visst hade det varit en tillgång
Respekt
Andlös Tystnad
Vördnad
Dyrkan

Men utan den där glorian
står man sig slätt
den ramla´ inte ens av
eller hängde snett
Att va´en Auktoritet
det Är nå´t det
men där
gick jag "bet"

Utstrålningen saknas
Utseendet likaså
ORDEN finns där
men det räcker ej
ändå..

För man felas det
STÖRSTA....

K A R I S M A N

Och efter DET
får jag,
förgäves,
törsta............


--




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-26 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska