Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar söndagen den 27/12-09.

Julen är redan slut så redan imorgon dag så ska jag gå och jobba igen
Måndag tisdag och onsdag
Sedan är jag ledig i fyra dagar till
Och sedan så är man ju ledig på trettondagsafton
Yippie!
Der är alltid lika skönt med lite ledighet
Och redan på torsdag så är det ju Nyårsafton
Blixt och dunder!
Ett nytt år stundar med allt vad det nu kan ge
År 2010
Ja, så vi får väl se
Ännu ett nytt decennium i början av det här seklet
Tiden går ju så fort………

Ken Cassel
27/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel