Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlös och alkoholist!

Jag har ingen som jag riktigt kan räkna med
Jag har ingen som jag riktigt kan lita på
Kan ju inte ens lita på mig själv
Så jag har ingen som riktigt bryr sig om mig
Men det gör inte så mycket eftersom jag inte bryr mig om mig själv heller längre
Grav Alkoholist
Blandmissbrukare
Tar det mesta som bjuds för att bedöva min alltid så frusna själ
Hemlös
Går på socialen
Sover i vilket hörn eller trappuppgång eller sopprum som helst
Helst ett ställe där jag slipper att frysa…
`Hick!`
Har du kanske någonting att bjuda på för de få korvören som jag får av socialen räcker inte långt
De mesta går tillbaka till bolaget
Hej då!
Där försvann de tillbaka till staten……….
`Hick´

Jag har ingen som jag riktigt kan räkna med eller lita på
Litar ju inte ens på mig själv
Har sålt smöret och tappat pengarna för längesedan och sedan dess har jag åkt på både en och annan smäll
Tycks inte finnas någon återvändo
Har inget självvärde kvar och självförtroendet är väl inte direkt på någon topp det heller
Tar en dag och natt i taget…..

Ken Cassel
27/12-09.lö




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-27 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel