Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju ensamma nätter

Får jag när min man jobbar natt
hans säng står där ensam och
tom har svårt att somna när
jag inte får ligga på hans arm

Så sju ensamma nätter får
jag längta tills jag åter får
ligga på min mans arm då
jag kan sova gott igen

Men att längta håller lågan
vid liv så dom sju ensamma
nätterna är värda att vänta
på när du åter sluter mig
i din famn vad jag älskar
dig min man när jag äntligen
får sova på din arm




Fri vers av Ann-christin
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin