Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positionsbeskrivning 27 december 2009

 

och här tar plötsligt
energin slut

ekipaget har stannat
i ett vägskäl

tankar tankar
om ny färdriktning

snart
kanske ska de bära?

bära iväg
sorgen färdas bakpå
kapar band efter band

och det ska bli skönt att själv
bli avfärdad




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 12:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Avfärdad har jag blivit många gånger, men det har inte varit skönt...

Jag är glad att jag kapat mitt band till julen.
2009-12-28

    Tea Alex
Åh ja, det känns som att jag känner igen mig...
2009-12-27

  Eva Langrath VIP
Välskrivna igenkännande ord om sorg och trötthet utan gräns.
2009-12-27

  Hans Christian
Känner igen känslan i denna mycket välskrivna text !
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger