Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara "inne" är (och har väl alltid varit) No. 1 bland ungdomar ..., skaldar kring detta.....


"Inne !"

Inne !
Adidas, Nike
Everest
Har man dem
så ÄR man bäst !
Barnbidraget ryker
mor/far man, medhårs, stryker


Inne !
De VIDRIGA orden :
"CP, tönt och Pucko !"
På , några, rena "morden"
Mobbing är Pesten
"De där" får, ALDRIG,
gå på Festen (!)
DE fryses ut,
i BÄSTA fall,
och utsätts för
"mobbingskall" (!)

Inne !
"Röka på"
och supa
Kröka på
tills man
stupar
Visst,
SÅ, på min tid, me´
fast man blev inte
lika sne´ (!)
NU tar VÅLDET befälet
inga diskussioner gäller
Endast BLOD och VÅLD
Man kan tro
att ,en del, är
i "DJÄVULENS Sold " !


Inne !
De som inte "passar in"
Kastas ut i Kylan
blir "Parias"
Läggs på "lägsta hyllan"
av några "LedarAs" !
För det DESSA som styr
och ställer
det är DESSA som
saken gäller
Det är DEM man
måste STOPPA
Man MÅSTE få dem
att, helt enkelt,
FLOPPA !!!!!!!!!!......

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-27 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska