Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kineserna breder ut sig

Var femte människa är en kines
En två tre fyra kines
Och kineserna har redan tagit över driften i tunnelbanan här i Sverige och snart ty likaså Volvo personvagnar
Så det rullar på
Plus att jag just nu tittar på Jorden runt på åttio dagar, med Jackie Chan
Även han en kines
Och han är en jätteduktig skådespelare som gör det mesta av sina egna Stunts på den vita duken
Han är helt otrolig
Han är helt otroligt charmig
Han är helt galen
Ja, och så har vi den kinesiska triaden som säkert har ett finger med i spelet lite överallt runt om i världen…?!
Hi Hi
Och jag ser ju själv lite snedögd ut, enligt andra
Men det är väl bara för att jag står där med handen ovanför ögonen och kisar emot solen just då
Just då när någon tittar på mig?!

Och nu när nästa film har börjat så finns det med En kines även här
Och inte vilken kines som helst
En mycket vacker sådan
Superfina och sexiga Luzy Lue i Charlies änglar....

Kineserna breder ut sig.......

Ken Cassel
27/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-27 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel