Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll tystnaden med ord

 

 

 

berätta vad du tänker
säg mig vad du känner
ge mig en anledning
att andas lite till

förtälj inga lögner
fly inte med undanflykter
känn ej oro eller rädsla
bara öppna din mun och tala
mitt hjärta ligger i dina händer

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 885 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-12-27 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skitbra!
2009-12-30

  coleve
fintfint!
2009-12-30

  Mr Lindemann VIP
Finemang här då
kan jag tycka då
bra hörududu
2009-12-30

    -A*
Om man ändå kunde uttrycka sig som du gör :)
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP