" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december 2009

Om att våga se med "nya" ögon, och tillåta sig själv ändra uppfattning-




Det känns ju rätt bra ändå

Utan att släppa dig med blicken

låter jag mig själv se med nya ögon

Det känns ju rätt bra ändå

Dina händer skäms inte

bokstäverna är inte större

än din akt

 

Fördomen bär ingen ursäkt

men jag saknar den inte

För det känns ju rätt bra ändå

Andra talar, har sagt så länge

visst förnekade vi, misstrodde dem

men nu..?

 

Spontana uttryck i hårda famntag

glans som inte ljuger

Ja! Det känns ju rätt bra ändå

Skratten studsar så härligt

avklätt och enkelt

men gemensamt

 




Fri vers av Lindsy
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-27 22:53



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Tycker om denna texten mycket! Enkel och jättebra!
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy