" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december 2009

tiden tickade bakåt på en urtavla, kändes lite läskigt m tanke på att diskussionen om "det var bättre förr" var på tal.




Klockan

den döda poeten

satte kniv i orden

som bröt tystnaden

lyriken dansade

offret av blyerts

som borta med vinden

vars allting

lika med ingenting

summa noll

i ett rum där tiden

inte stannade

utan gick baklänges

från 45 till 44

klockan skrämmer skiten ur mig ibland




Fri vers av Lindsy
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy