Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klotrund

rita sig till platser rita sig till födseln



på bussen
vi har varit ifrån varandra tio tolv femtiotre sekunder för att inte
nämna alla hundradelarna



vi har varit ifrån varandra
vi har aldrig varit ifrån varandra


det är vad jag tänker på
hjärtats rörelser i kroppen



skära av trådar som knyter sig runt gräs
stoppa fingrar i munnen
måste utlösa ett tjockt vatten


dricka kaffe tjockt kaffe
som bränner hål just vid blindtarmen
ut ur luckan vid blindtarmen
det lilla ruttna ärret,,, hålet




vi har aldrig varit ifrån varandra
du talar om förhållanden distansen farten blickväxlingarna
surret trycker mig mot madrassen
trycker mig och trycker tabletter i min lilla fågelmun



undvika sömn


hålla sina egna distanser
inte köra för fort



jag kan se dina ögonfransar från balkongen
dom är långa böjda en hårskog


du kan inte se mina
små taggiga kapade av metall




rita sig till platser rita sig till födseln
vi har aldrig varit ifrån varandra




Fri vers av umpaa
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-10-24 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

umpaa