Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så bekvämt att lägga över skulden på någon annan när man begått ett misstag...


Vilse i känslostorm


Du allsmäktige

”Allestädes närvarande”

Var befann Du Dig förra veckan
När jag behövde Dig som mest

Vilse i känslostorm
Du skulle ju styra mina steg

Nu fick jag sköta allt själv

Och hur gick det då…


Jag är hemskt besviken på Dig




Fri vers av Aquila
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-28 11:52



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Att lägga skulden över i en annans "famn" är en stor brist på ödmjukhet och feghet. Bättre att stå för det man gjort och ha rent samvete.

En bra dikt som gav en eftertanke.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila