Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

Låt mig tänka…
Låt mig tänka…
Låt mig se vad du ser
Låt mig känna
låt mig känna
Låt mig bli vad du ger
En vacker ädelsten i din hand
Låt mig höra
Låt mig höra
Låt mig lära det som finns i mig
Låt mig finnas
Låt mig finnas
Låt mig vara med dig
Bara du och jag




Fri vers av Love Dragon
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-10-24 21:11



Bookmark and Share


  Andreas Safer
ångrar mig, de e ju skit bra, sättter femma om du kör nått radbyte här och där
2005-11-13

  Andreas Safer
mäktigt med mantra upprepningar
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon