Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Falsk Sanning

En falsk sanning
Om jag skulle berätta allt som jag bär på
Säg mig min vän, vem skulle trösta mig då?
Om jag skulle berätta allt som jag har varit med om,
Skulle du då tro mig? Ja men nej
Om sanningen inte blir sann, vad är då mening med en lögn? Nej för mig spelar det då ingen roll länge.
Även om jag kunde berätta allt jag ser i dig, har varje sanning ett dövt öra
Om jag bara skulle dela med mig av min närvaro, skulle då någon lägga märke till mig?
Jag skulle kunna skrika på hjälp, frågan är vem skulle bry sig?
Om jag säger att ditt leende är vackert, skulle du då uppskatta det själv?
Om jag verkligen kunde visa vem jag är, skulle någon då ser åt mitt håll?
Om jag skulle dela med mig all kärlek jag har, säg mig skulle du då se mig som den jag är?




Fri vers av Love Dragon
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-10-24 21:13



Bookmark and Share


  Spader Dam
Bittert vacker.
Har en harmoni som jag inte kan förklara i ord...
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon