Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Travesterar ett känt citat (ni vet vilket....), var det här tar vägen, det vete gudarna.......


"Strängt Opersonligt !"

Strängt Opersonligt
Aldrig Förtroligt
Kanske Oförsonligt
eller Oroligt

Strängt Opersonligt
Havererad Pålitlighet
Abdikerad Påhittighet
Inhiberad Trovärdighet
Allt blir Ovärdighet

Strängt Opersonligt
Schematiserat
Stiliserat
Ytligt
Ynkligt
och Infantilt

Strängt Opersonligt
En Okänd Nickedocka
på Sensation pocka
för Medievargar
att plocka
passar väl förstocka(d)

Strängt Opersonligt
Obegripligt
Olidligt
Illvilligt
Frivilligt
en Kapitulation
för Det Restriktiva
En Eftergift
till De Destruktiva
Kärlekslöst
Känslokallt
Hänsynslöst
INTE Ballt...................................

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-28 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska