Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


väntan



i väntan, i den olidliga längtans brunn
på botten av självet, just vid insteget
där i essensen av väntan
brevid miraklen, väntan
miraklen, ja miraklens tid är inte förbi
de bara väntar, bidar sin tid i vinden
förblir ofunna, i väntan
dagar går, lyfter ur brunnarna
utan ljus, utan sömn
i väntan




Fri vers av Preben
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-10-24 21:25



Bookmark and Share


  Tide
"väntan" får flödet att stanna upp, som i väntan, på nästa avsats

och den är hård, pessimistisk, med en gnutta hoppfullhet, om man bara vill
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Preben
Preben