Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


nattögon



för min nakna hand
dog tusen dagar
ur nattögons
bortrövade stråk


runda morgonhjärtat
strider ut i blek tysthet
på rymningskurs
från livgatan


spegelblanka kroppar
i livrustkammaren
leker kurragömma
i sagoparasoll





Fri vers av Preben
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-07-22 21:47



Bookmark and Share


  Tide
*
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Preben
Preben