Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


vilsegången

en vilsegång leder till en annan
inre verklighet
en förtryckt sanning

det finns att sakna
att vända orden till
fördel
när den tystnad
som ligger i tårar
tar livtag

så mycket bakvatten
har passerat här
att skillnaden inte längre
ligger i att veta

bortom
finns en korridor
mellan all tid i världen
och intet

händerna smeker
det som borde varit
annorlunda
större
än livet självt

livsströmmarna
följer virvlarna i tiden

bortom
står allt kvar

låt stå

det skrevs först som ett sammanhang
en brandgata genom kausalbunden
frihet

obundna blad
att vända
i vinden







Fri vers av Preben
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-06 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preben
Preben