Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


rörelserummet



om tusensköna under
klädd i längtansdräkten
berättar halslinjen
följandes kroppsrörelsen

vajande i allprakten
står mellanfälten
väntandes klyvning
av luftrummet

och rytmen ska mätta
alla tomrummen
buren genom slagen
utav tystnaden





Fri vers av Preben
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-06-21 08:43



Bookmark and Share


  Tide
vackert smekande text som i min smak, observera MIN, blir mer tilltalande, flytande, ligger bättre i munnen, om de bestämda formerna blir obestämda.
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Preben
Preben