Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


mörka ringar



de mörka ringar som etsar spår

finns på botten av

brunnarna som drar mej neråt
i mörka djupen
till skymningsland utanför min
omnipotenta makt

jaget är en essä skriven av mina upplevelser
ofrigjord från de mörka brunnarnas kraft
står jag naken med sprängande känslans makt
inom mitt bröst

de mörka ringar som finner mej
roterar runt med kraften
av dåtidsenergi




Fri vers av Preben
Läst 353 gånger
Publicerad 2008-02-15 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preben
Preben