Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


bortom puben



bortom den lokala puben
låg en verklighet, alltför sann
för att uppfattas




Fri vers av Preben
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preben
Preben