Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt fånget, lätt förgånget!

Det som jag har den ena dagen kanske jag inte har i den andra
Om jag nu har förlorat det kanske det till stor del är mitt eget fel och jag kan inte då någon annan klandra
än mig själv
Jävla skit!
Hur kunde jag bara låta det ske
Hur kunde jag vara så blind?!
Hur kunde jag bara låta det glida mig ut händerna
Vad tänkte jag på
Att jag inte tänkte efter först, för nu vill jag bara ge mig själv en riktigt fet smäll….

Lätt fånget, lätt förgånget
Och då spelar det ingen roll vad det än gäller
När du blir av med det som du precis har vunnit, så svider det…

Ken Cassel
28/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger
Publicerad 2009-12-28 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel