Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zumba!

Skaka på den där kroppen som du har, för det är det enda som du har
Upp och hoppa
sätt på Stereon och Tv-n på högsta volym och börja poppa
Dansa åt varje Beet, så kom igen nu och rör på dina feet
Rör på dina fötter
Sitt inte bara där och häng din trötter
Sitt inte bara där och var tråkig som om du satt fast i jorden med några slags rötter
Det gungar ju!!!

Skaka på den där kroppen som du har, säger den vackra och förtjusande kvinnan i sin tajta gymnastikdräkt
Den kvinnan som alla män och kvinnor vill ha
Så vilken kropp hon har
Och hon säger
Dansa åt musiken, släpp fram alla dina känslor som du har
Häng med i rytmen
Häng med bara och var underbar så följer jag med dig och flyger under den blåa himmelen som lyser upp så klart
Och redan ifrån ingenstans så har du nu redan gott ner några kilon…

Zumba!

Ken Cassel
28/12-09




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger
Publicerad 2009-12-28 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel