Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt är det där ute

Man fryser när man går ut
fast man pälsar på sig så
biter kylan till ordentligt
i kinderna och näsan

Tar mig en rask promenad
sedan skyndar jag mig hem
igen och tänder pannan står
där en stund känner brasans
lågar omsluter min famn och
det gör mig åter varm

Så kallt är det ute nu vill
slippa att gå ut men har
man hund måste man ut
i vilket väder som hälst
men nu känner jag mig
varm och go igen tack vare
pannans värme




Fri vers av Ann-christin
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-29 11:38



Bookmark and Share


  anits VIP
å skönt du kunde värma dig
2009-12-30

  Miss Mod
pannvärmen den goa
2009-12-30

  Mr Lindemann VIP
Bra, gumman!
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin