Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag fick önska något...

Då skulle jag ha önskat att min text:
***RIMMAT FLÄSK"***
kom med på de 5 mest läsvärda nu,
för då skulle fler få upp ögonen för
boken "RIMMAT FLÄSK", som jag berättar
om och för en gångs skull önskar jag mig
stor framgång som slår mig med häpnad...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-29 16:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Önskar din önskan slår in
2009-12-30

    baruk
Ja, jag tillönskar Dig all framgång oxå!
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt