Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärr

 

Mönstret på din hud

tecknar en historia

en mörk berättelse

om svarta hål

 

allt

annat

än en

 

saga...

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-30 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter