Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det jag vill säga?

Jag vet inte. Jag vill säga mig själv sanningen, såsom den kommer i min väg.
Är det lite, är det mycket?
Vad ska jag tro på, när jag tvivlar på mig själv.
Gud finns men det är ju till världen jag är sänd.




Fri vers av Slangbellan
Läst 226 gånger
Publicerad 2009-12-30 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slangbellan