Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord är mystiska men bra antar jag


Universum
existerar egentligen inte
Det är bara ett ord vi på jorden uppfunnit
som för att försöka döpa och namnge
något långt större än våra egna existenser
För att kunna placera in det ofattbara
i en bokpärm
eller varför inte i en dikt
som denna
Men språket finns lika väl som våra kroppar
och dikter är bra för hälsan
Och det finns elände på jorden liksom
det rymms svarta hål i universum
Att prata om dem gör att det känns lite lättare
Kommunikation är viktigt
Ordet är fritt




Fri vers av Slangbellan
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 16:39



Bookmark and Share


  The Stargazer
Sånna här tankar snurrar även i mitt huvud ibland. Jag gillar sättet du förmedlat och formulerat dem på. Bra.
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Slangbellan