Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattnet

Vattnet rinner
Vid havet frigörs salta tårar lättare
Virvlar
Som att de vill förenas med sin urmoder
Drickes
Och jag sympatiserar med dem
Skummar
Precis så som jag sympatiserar med mitt hjärta
Yr
En minusgradig söndagseftermiddag
Porlar
Och av denna anledning rann tårar även denna dag
Blänker
Och beblandades med det tröstande varmvattnet
Försvinner
Ner i badkarets öga




Fri vers av Slangbellan
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-10 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slangbellan