Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa med mos

De sitter framför apparaten som låter.
Brus, musik, amerikanska röster.
En del av soffan är de-
deras magar stoppade av vadd och tagel
Deras soffa stoppade av kött och potatismos
Rödvinet svävar i kalla glaskupor
någon stanns i universum

Jag sitter här som av annan materia men när jag tänker efter är det bara en
vanföreställning
Allt är bara atomer och sammansättningar
Allt som skiljer
människan från moset är tanken
Tankar är allt

Nu förstår jag vad Buddah menar;
människan är de tankar den besitter




Fri vers av Slangbellan
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-02 21:38



Bookmark and Share


  Alexander Jensen
bra skrivet med ett intressant budskap!
Tack!
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Slangbellan