Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär mig bortom...

 

Luftslott byggdes med

illusionen som enda grund

 

som ett tak

dina högflygande drömmar

en stjärnhimmel

utan rymd

 

mönstrat vemod

tapetserar väggar

 

svart vita drömmar

bortom

 

vild växer

längtan

ifrån och

 

förbi

 

reglade fönster

 

 

bortom

 

 

utsikt...

 

mot en uppfart av

 

grusade förväntningar...

 

---

 

Men

 

från sidan av

 

en bit ifrån

 

är fasaden vackert gyllengul

som

sommarsolens sista

strålar

går till vila

 

bortom horisonten

 

din och min

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-30 00:37



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Ja!! Din och min dikt kan detta absolut vara, jag vill instämma i varje finstämt ord som ramlat ut ur din penna! Gillar denna stort!

Vild längtan växer förbi reglade fönster... oslagbart!!
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter