Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt oss ALLA revanschera oss, visserligen blir det ett Getingbo då, men so what ?


"2010 - Revanschernas År !"

Revansch !
På Fredrik R, som åker
tar med sig sina "kråker"

Revansch !
På Wanja LW
som ryker
Här är ingen
blyger !

Revansch !
På De Giriga
Dem ska vi
skinna !

Revansch !
På de Onda !
Vi bussar på dem
en Annakonda !

Revansch !
För Kärleken
Okänslig för
Väderleken !

Revansch !
För poesin (!)
och för ekonomin
vi restaurerar Psykiatrin
låt DET bli vår "Medicin" !

Revansch för Mänskligheten
Ja, för Hela Härligheten !.......

--






Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-12-30 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska