lite spontant svammel...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite spontant svammel...




Herr och Fru Perfekt

 

 

 

jag har begått min del av misstag
och tillhör nog inte dem bästa
nej, jag är inte Herr Perfekt
jag är en man, och en man kan göra fel
ja, jag har en del brister och svaga punkter
men jag vet precis hur man älskar dig rätt

och jag skulle ge dig allt jag har
bara du vill byta ditt hjärta mot mitt
då skulle du aldrig mer behöva känna dig ensam
aldrig mer skulle du gråta dig till sömns
och du skulle aldrig behöva bära dina bördor själv
bara du släpper in mig
så lovar jag att bära dem åt dig

och med dig vid min sida
kanske jag en dag
kan komma lite närmare till att bli
Herr Perfekt
bara du förblir den du är i mina ögon
Fru Perfekt

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-30 06:21



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
så underbar!
2011-01-31

  Anna*
Det där med perfekt är svårt... att bara vara människa räcker långt med överseende från båda håll... men viljan och längtan i texten berör och ger en upplevelse av kärlekens närhet. Fint
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP