Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar kring livets nycklar


Nyckeln i min hand

Hela mitt liv har jag burit
en nyckel i min hand
Jag har öppnat min hand
Låtit mina fingrar känna
nyckelns snirkliga mönster
mot mina fingertoppar
och undrat vart den går

Den har beseglats med tystnad
och kan inte avslöja
sin hemlighet för mig

Ska jag nånsin hitta låset
nyckeln passar till




Fri vers av Maiah VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-30 12:15



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
mjukt undrande tankar om livets mysterier
2010-01-04

  Quasimodo
Finns det en nyckel så finns den för att passa någonstans !!
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP