Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som hundägare!

Jag plockar upp det
Jag tar hand om min egen skit
Om min hund har skitigt mitt på gatan så tar jag upp det
Jag har alltid en svart liten stor påse med mig
Är alltid beredd
Vill inte få några klagomål eller någon kritik ifrån någon kritisk, så jag plockar alltid upp det
Så allihopa
Så alla hundägare
Ligger skiten på ett dåligt ställe, så plocka upp det, så slipper du att få skämmas med misstankar om att du är en dålig kidnappare
till hundägare!
En som bara skiter i allt och alla
Du skiter väl i om någon trampar i din hunds baja
Inte bra
Den som trampar i din hunds baja lär inte bli glad….

Som hundägare så plockar jag upp det…….

Ken Cassel
30/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-30 13:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, det är bra Ken, alla gör
tyvärr inte det
2009-12-30

  Christine Sabel
Bra! Det är reda med dig!
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel