Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever i ett solsken!

Lever i ett rus
Lever i sus och dus
Försöker att förvandla fula saker till vackra
Har så mycket att tacka livet för
Allt det som jag får uppleva och se
Allt det som jag har fått vara med om
Vill så gärna hänga på några år till
Vill så gärna följa med och se vart min väg leder mig, och sen så får vi se vart jag hamnar någonstans
Har så svårt för att sitta still
Är väl lite rastlös antar jag i min själ, men skrattar gör jag ändå
Har inte tid för att gå och deppa
Livet är allt för kort för det…..

Lever i ett solsken trots att det just nu är riktigt kallt ute……

Ken Cassel
30/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-30 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel